artikel

Kallelse till medlemsmöte ang. kommunpolitiska frågor

Hej Medlemmar!

 

När: Måndag den 22 maj 2023

Tid: OBS!! Från 17:30-19:30 kom före kl.17:30 eftersom stadshuset låser entrén vid den tiden.

Var: Stadshuset Brinken, ingång vid huvudentrén, sedan KS-rummet på tredje våningen för själva medlemsmötet.

Hallå där allesammans!

Måndag den 22 maj kommer vi ha ett medlemsmöte för medlemmar och sympatisörer där vi kommer att diskutera vad vi (Vänsterpartiet) vill åstadkomma i Skellefteå Kommun
Vi har vår överenskommelse med S att förhålla oss till, men utöver det måste vi upp på barrikaderna och driva ”våra” frågor.

Har redan flera olika frågor som kommer att tas upp, men självklart är jag öppen för att ta emot fler. Så har ni något som ni skulle vilja lyfta är det bara till att höra av sig till mig på adress: [email protected], gärna innan den 18 maj så att vi får någon slags struktur på aftonen.

De frågor som till dags datum har kommit in är, utan inbördes ordning:

  • Kommunala naturreservat- biologisk mångfald.
  • Hur kan vi stärka upp anhörigstöd inom äldreomsorgen.
  • Bibliotek – Skolbibliotek.
  • Skolenheter – hur ställer vi oss till tjänstepersonernas åsikter om vissa små enheter.
  • Granulat – Har vi ändrat åsikt?

Vi kommer att avhandla så många av dessa frågor som vi hinner, för jag ska även öppna för en diskussion kring hur vi (V) ska trycka igenom våra hjärtefrågor i överenskommelsen med S. Hur gör vi för att få politisk verkstad (genomslag) av det hela. Förstår från flera håll att det finns en otålighet om att inget händer, att det bara är ord som florerar. Så den här frågan kommer vi också att lägga tid på.

Med detta sagt, välkommen till en förhoppningsvis givande afton måndag den 22:e maj, Stadshuset, KS-rummet. Som vanligt träffas vi i stora entrén till Stadshuset, senast en eller två minuter innan, så att de som inte har kort till huset kan ta sig upp till KS-rummet våning tre. Skulle någon dyka upp senare nås jag på 070-5856944.

Med vänlig hälsning:

Gruppledare Joakim Wallström

Styrelsen för Vänsterpartiet Skellefteå

Kopiera länk