artikel

Julshow 2 december!!

Hej Kamrater!!

Den 2 december 2016 klockan 19:00 har du som medlem möjlighet att gå på Västerbottensteaterns julshow ”En julsaga”. Vänsterpartiet Skellefteå har köpt ett antal platser till föreställningen. Vill du gå, gör då så här:

1. Skicka ett mail till skelleftea@vansterpartiet.se och boka din plats. Namn och telefonnummer måste finnas i anmälan.

2. Du får boka MAX TVÅ PLATSER.

3. Betala in 100:-/person på bg 5048-6638 senast den 23 november.

Det finns 20 platser så det är först till kvarn som gäller. Blir det fler än 20 anmälda hamnar resterande i en kö. Den som INTE HAR BETALAT sin biljett senast den 23 november förlorar sin bokning och den går till nästa i kön.

Varmt välkomna till årets julshow på Västerbottensteatern!

mvh
Styrelsen för Vänsterpartiet Skellefteå

Kopiera länk